klimaatmars Amsterdam20190303Ook de kerken lopen mee in de landelijke klimaatmars op zondag 10 maart. Ds. René de Reuver zal de zegen uitspreken aan het begin van de mars. Met de deelname aan de klimaatmars laten we aan de regering zien dat er veel draagvlak is in Nederland voor een steviger klimaatbeleid. Het klimaat gaat iedereen aan; het mag geen politiek item zijn van rechts of links. Onze wens is dan ook dat onze regering rechtvaardige maatregelen neemt. Het programma...

Alle deelnemende kerken verzamelen zich om 12.15 uur vóór de Dominicuskerk (Spuistraat 12, Amsterdam) om de activiteit te starten met gebed. Aansluitend wordt de klimaatmars gezamenlijk gelopen.
Na afloop van de klimaatmars is er om 17.00 uur in de Noorderkerk (Noordermarkt 48, Amsterdam) een avondgebed.
Een bijeenkomst van bezinning en verootmoediging, liederen en voorbede. Voorganger is dr. Paul Visser, predikant-pionier van deze gemeente.

12.30 Start met een gezamenlijke opening en gebed.
13.00 Start klimaatmars
16.00 Einde klimaatmars
17.00 Gebedsdienst voor schepping en natuur in Noorderkerk Amsterdam

Meld je aan via het formulier onderaan op deze website: https://www.groenekerken.nl/klimaatmars/

Houd deze website ook in de gaten om te kijken of het startpunt verandert en voor actuele informatie.
In verband met veiligheidsmaatregelen is het namelijk mogelijk dat het verzamelpunt van de klimaatmars gewijzigd wordt.