Home

SolidariteitskasAls kerkelijk gemeente willen we in onze woonplaats een vindplaats van geloof, hoop en liefde zijn. Een plek waar je God kunt ontmoeten en waar mensen naar elkaar omzien en van betekenis kunnen zijn voor hun omgeving. Om nieuwe plannen uit te kunnen voeren zijn niet alleen ideeën nodig, maar ook financiële middelen. En daar ontbreekt het sommige gemeente aan. Deze gemeenten kunnen een beroep doen op de Solidariteitskas van de Protestantse Kerk.

Kerken uit het hele land dragen een vast bedrag af aan de Solidariteitskas. Wij vragen u om € 10,- per lid, waarvan € 5,- wordt afgedragen aan de Solidariteitskas. Zo kunnen we het bedrag overmaken voor de mensen die dit niet kunnen betalen en kan het College hiermee extra activiteiten voor de Protestantse Kerk Assen bekostigen.

Gemeenteleden die een e-mail hebben ontvangen met een inlogcode kunnen hier klikken om de bijdrage voor de Solidariteitskas via iDEAL over te maken.

U kunt uw bijdrage voor de Solidariteitskas overmaken op bankrekeningnummer NL66 RABO 0373 715 714, of via de collecten in de Scipio app.

Meer informatie over de Solidariteitskas: www.pkn.nl/solidariteitskas

Zoeken

Komende activiteiten