s5 logo

Locatie:
Jozefkerk - Assen
Bijbel en geloof

Al jarenlang is er op de eerste donderdag van de maand in de achterzaal van de Jozefkerk gelegenheid om samen bezig te zijn met (een gedeelte uit) de Bijbel. Een stukje onderwijs, verdieping, gesprek.
Op donderdag 7 september van 10.00 tot 11.30 uur komen we weer samen om ons te oriënteren op het nieuwe seizoen. Deze ochtend spreken we met elkaar over Efeziërs 3:14-20, over het kennen van de Liefde van Christus. We hopen samen geïnspireerd te worden. Deze keer zal Grietje van Selst het leiden. Neemt u uw eigen Bijbel mee?

Locatie:
Jozefkerk