s5 logo

di, 21. november 2023, 14:00 h - 16:00 h
Locatie:
Jozefkerk - Assen

Regelmatig geven mensen aan iets op papier te willen zetten voor hun afscheidsdienst. Maar dat doe je niet zomaar even….
We maken daar een begin mee. We gebruiken het boekje Wensen rondom de uitvaartdienst, waarin u teksten, liederen en muziek kunt noteren.
Ook is er ruimte voor meer persoonlijke notities, waarover u met familie in gesprek kunt gaan.

Opgave is noodzakelijk, i.v.m. de aanschaf van het boekje (€ 5,75).

Naam:
Veldman-Potters, Ds. N.E.