Agenda overzicht
E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Evenement

Titel:
Gezinsvoorstelling met Matthijs Vlaardingerbroek
Wanneer:
zo 17 mrt 2019, 17:00 uur
Locatie:
Jozefkerk - Assen
Categorie:
Cultuur, kunst en theater

Omschrijving

Gezinsvoorstelling met Matthijs Vlaardingerbroek

Op 17 maart komt Matthijs Vlaardingerbroek naar Assen en u kunt er bij zijn! Er zijn twee gratis voorstellingen in de Jozefkerk, om 14.30 uur gericht op kinderen tot 12 jaar en om 17.00 uur voor jongeren van 12 jaar en ouder.

Matthijs Vlaardingerbroek is een christelijke verhalenverteller, buikspreker en goochelaar. Jaarlijks speelt hij zo’n 200 voorstellingen op scholen, in kerkdiensten of voor bedrijven. Door middel van theater brengt Matthijs een krachtige bijbelse boodschap voor jong en oud.

Rotsvast?! gaat over het leven van Petrus. Tijdens de voorstelling ontdekt Petrus langzamerhand wie Jezus is en wie hij zelf mag zijn. De voorstelling begint bij zijn roeping tijdens de wonderbare visvangst, langs een aantal geloofsavonturen tot de verloochening en zijn herstel als vriend van Jezus. De voorstelling duurt ongeveer een uur.

Heeft u zin om samen met uw kinderen een inspirerende en interactieve voorstelling bij te wonen voor kinderen (en volwassenen)? Vul dan even het aanmeldformulier in op www.pkn-assen.nl, zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Of check voor meer informatie facebook of instagram, zoek op ‘Jeugdraad Pkn Assen’. Ook daar kunt u de link vinden naar het aanmeldformulier.
Van harte welkom!
De Jeugdraad


Locatie

Locatie:
Jozefkerk
Straat:
Collardslaan 2A
Postcode:
9401 GZ
Plaats:
Assen
Land:
Netherlands

Zoeken

Diversen

Anbi kerk1

 

  Agenda overzicht  

Komende activiteiten