Boekenbeurs Open Huis
za 07 sept 2019, 13:00 uur - 17:00 uur
Locatie:
Open Huis van de kerken - Assen

De afgelopen jaren heeft het Open Huis Assen, via inbreng, een grote hoeveelheid tweedehands boeken gekregen: literatuur, (streek)romans, spannende en informatieve boeken, kookboeken etc. etc. Naast boeken zijn er ook cd’s, dvd’s en cassettebandjes.
Op zaterdagmiddag 7 september van 13.00-17.00 uur houdt het Open Huis Assen een grote boekenbeurs Tijdens de boekenbeurs geniet u van livemuziek, ten gehore gebracht door lokale musici. En op ons terras en in de woonkamer kunt u genieten van een kopje koffie, thee of frisdrank.

Als Open Huis staan we ten dienste van onze lokale samenleving en willen we er voor iedereen zijn die hulp nodig heeft. Met dank voor de steun van het Fonds Franciscus heeft het Open Huis een AED kunnen aanschaffen die in noodgevallen voor iedereen op de Brink te gebruiken is! Tijdens de boekenbeurs zal om 14.00 uur de AED officieel worden onthuld door mw. Harmke Vlieg, wethouder van Assen

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Jans Enting, voorzitter, 06 512 693 77 of Maria Dreesens-Willeman, secretaris 06 452 954 81

Adres: Open Huis Assen, Brink 25-26, Assen

PS.: Wanneer u boeken over hebt, kunt u ze ook op deze dag vanaf 10.00 uur nog inbrengen bij het Open Huis.

Locatie:
Open Huis van de kerken