Händels Messiah in de Jozefkerk
vr 13 dec 2019, 19:30 uur - 22:00 uur
Locatie:
Jozefkerk - Assen

Vrijdag de 13 dat klinkt niet goed. Maar voor Assen en omgeving is vrijdag 13 december juist een superdag! Want op die dag voert de Lutherse Bach Academie onder leiding van Tymen Jan Bronda de wereldberoemde Messiah van Georg Friedrich Händel uit in de Jozefkerk.

Het projectkoor, solisten & barok-orkest van de Lutherse Bach Academie geven de uitvoering, samen met de sopraan Lucie Chartin, countertenor Robert Kuizenga, tenor Benedict Hymas en bas David Greco.

The Messiah staat meestal geprogrammeerd in de grote theaters in de grotere steden.
Maar wordt nu dus uitgevoerd in Noord Nederland. De kans om de uitvoering van de Messiah ‘live’ mee te maken.

Kaartjes kosten €27. Vrienden van LBE betalen €22. Jongeren €15 (alleen aan de kerk).
Kaartverkoop Boekhandel Van der Velde Assen, Gedempte Singel 11

Voor meer informatie: http://luthersbachensemble.nl/concerten/