Oecumenisch leerhuis
Locatie:
De Bron - Assen
Leerhuis

'Veerkracht in kerken' De samenleving lijkt geen boodschap meer te hebben aan kerk en geloof. Slechts een tanende groep komt op zondag naar de kerk. Voor de mensen, die nog wel wat met de kerk willen, werkt dat verlammend. Ze voelen zich vaak machteloos het tij te keren. Wat zou de kerk moeten doen om de eigen veerkracht te ontdekken? Roderick Vonhögen komt spreken over kansen en mogelijkheden die sociale media bieden om als kerk weer contact te maken met nieuwe mensen. Roderick Vonhögen is actief als mediapriester, columnist, spreker en mediadeskundige. Wij hopen u te verwelkomen op 17 maart om 19.45 uur in de Bron, Einthovenstraat 28, te Assen. Wanneer u aan alle avonden van het Leerhuis meedoet, heeft u de toegang al betaald. U kunt ook per avond deelnemen. Dan zijn de kosten €6. Het volledige programma van het Leerhuis is te vinden op de website:

www.pkn-assen.nl

Info: Ben Rijpkema, e-mail: , tel. 370818