Pelgrimstocht naar Rolde
za 19 mrt 2016, 10:30 uur - 16:30 uur
Ontmoetingen

We starten om 10.30 uur vanaf NH-Dorpskerk aan de Brink in Gieten en volgen een fraaie route door het Drentse landschap. Onderweg wordt uitleg gegeven over het landschap, wordt stilgestaan bij bijzondere plekken en er wordt zo nu en dan een lied aangeheven. Zo trekken we samen op. En altijd is het weer een gezellige tocht, met aandacht voor elkaar. Wandelen roept op tot gesprek, dat gaat vanzelf. Om ongeveer 13 uur pauzeren we voor een korte pauze, bij Anderen. Dan nuttigen we de zelf-meegenomen boterhammen, met de soep die daar wordt aangevoerd. Die plek is aan de weg Nijend, bij de picknickplaats waar de weg het oude tracé van de trambaan kruist: vlak ten zuiden van Anderen. Deelnemers die de halve tocht willen lopen kunnen hier aansluiten.

Om ongeveer 15 uur komen we aan in de Jacobuskerk in Rolde. Daar ontvangt u 'koffie-thee-limonade-broodjes'. De tocht wordt afgesloten met een korte vesper.

Wilt u nog meelopen? Geef u op dan snel op bij: Cees Hoekstra, tel. 06-11624284, e-mail , Johannes Mateboer(0592-344675), e-mail: en Joost Toussaint, tel. 311917, e-mail:

Contact informatie

Naam: