Agenda overzicht
E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Evenement

Titel:
Veiling schilderijen in de Jozefkerk
Wanneer:
za 16 apr 2016, 10:00 uur - 13:00 uur
Locatie:
Jozefkerk - Assen
Categorie:
Cultuur, kunst en theater

Omschrijving

Om de financiën voor de restauratie van het Van Dam Orgel in de Jozefkerk rond te krijgen, wordt er een veiling van schilderijen gehouden. Zaterdag 16 april worden er vanaf 11 uur in de Jozefkerk door gemeenteleden beschikbaar gestelde schilderijen geveild. De Jozefkerk is om 10 uur open, zodat u een uur de tijd heeft om te kijken waar u op wilt bieden. 

Het gaat om ruim 60 schilderijen die gemaakt zijn door de gemeenteleden Pam Houtsma en Johanna de Vries. Zij hebben de schilderijen belangeloos beschikbaar gesteld. Vanaf 10 uur, een uur voor dat de veilingmeester voor de eerste maal ‘eenmaal-andermaal’ laat horen, kunnen de schilderijen bekeken worden.

Maar ook op donderdag 14 april van 16-19 uur en op vrijdag 15 april van 18-19.30 uur is er de mogelijkheid om in de kerkzaal van de Jozefkerk de schilderijen te bezichtigen. Eerst rustig kijken en daarna bieden. Tegen kostprijs is er een brochure beschikbaar. Voor nadere informatie kunt u terecht op: www.jozefkerk-assen.nl/bericht/veiling-schilderijen

 


Locatie

Locatie:
Jozefkerk
Straat:
Collardslaan 2A
Postcode:
9401 GZ
Plaats:
Assen
Land:
Netherlands

Zoeken

Diversen

Anbi kerk1

 

  Agenda overzicht  

Komende activiteiten