Vesper met liederen van Huub Oosterhuis
Locatie:
Adventskerk - Assen
Bijbel en geloof

Een groep zangers uit Assen en omgeving zingen in het speciale projectkoor, dat nu al voor de vierde keer een dergelijk project uitvoert.

De leiding is in handen van het team Chris van Bruggen, Anneke van der Heide en Peter Rippen. Zij zijn al veertig jaar een team. Een team dat nieuwe liederen maakt en uitvoert. Een team dat de oratoria als ‘De appelbloesem’ en ‘De graankorrel’ muzikaal ontwikkelde.

We verwachten een bijzondere viering, waarbij ds. Helène van Noord de teksten voor haar rekening neemt. We weten dat die zullen passen bij de muziek.

Chris van Bruggen is verbonden aan de Pepergasthuiskerk in Groningen en de Protestantse kerk van Noordlaren/Glimmen en aan de Protestantse kerk van Groningen Helpman (De Ark).

Peter Rippen is al tientallen jaren als veelzijdig musicus op diverse terreinen actief en veelgevraagd als begeleidend pianist bij koren.

Anneke van der Heide is mededirigent en soliste.

Alle drie verdienden ze hun sporen in de vernieuwing van kerkmuziek.

Contact informatie

Naam: