Project met Present
za 14 okt 2017

Vormgeven aan je geloof door zo maar een stukje van je vrije tijd te geven aan anderen. Velen van ons doen dat wel door het bijstaan van familie en vrienden. Er zijn echter ook mensen die niet zo’n kring om zich heen hebben en die wat extra steun en aandacht  goed kunnen gebruiken. De stichting Present helpt ons om een project te vinden om als kerk ook zorg te geven aan mensen voor wie praktische hulp en wat afwisseling en gezelligheid heel welkom is.

Je kunt je opgeven om daaraan mee te doen op zaterdag 14 oktober. Waar we precies naar toe gaan is nog niet bekend. Het wordt in ieder geval een ‘sociale activiteit’, d.w.z. samen koffiedrinken, een spelletje doen, wandelen of knutselen, een taart of pannenkoeken bakken, samen eten. Of misschien nog heel andere dingen, afhankelijk van wat de doelgroep wil.

Contact informatie

Naam: