Agenda overzicht
E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Evenement

Titel:
Biddagbijeenkomst
Wanneer:
wo 13 mrt 2019, 20:00 uur
Locatie:
Dorpskerk/Ontmoetingshuis Vries - Vries
Categorie:
Kerk en samenleving

Omschrijving

In het kader van biddag voor gewas en arbeid leggen we dit jaar het accent op initiatieven, die plaatsvinden om ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen met hier ontwikkelde technieken en daardoor de economie daar te stimuleren.
We hebben Han Bartelse (Pummer) bereid gevonden ons te informeren over het werk van PUM in ontwikkelingslanden en projecten die daar uit voortkomen.
PUM is opgericht door het NCW en zet senior ondernemers en deskundigen in om ondernemers in ontwikkelingslanden op hun vakgebied te helpen gedurende een korte periode. Ze doen dat als vrijwilliger. Jaarlijks gaan er zo’n 1500 experts de hele wereld over. Het is momenteel een activiteit van VNO-NCW en wordt ondersteund door diverse bedrijven en instellingen. Zie voor meer informatie www.pum.nl
Han Bartelse had voor zijn pensionering managementfuncties in de bouwsector, zowel in het buitenland als in Nederland. Als Pummer heeft hij projecten begeleid in diverse landen. Momenteel begeleidt hij enkele ondernemers in Senegal en Burkina Faso.

 

Contact informatie

Naam:
Koekoek, Jaap
Telefoon:
(0592) 541981


Locatie

Locatie:
Dorpskerk/Ontmoetingshuis Vries
Straat:
Oude Rijksweg 2
Postcode:
9481 BD
Plaats:
Vries
Land:
Netherlands

Zoeken

Diversen

Anbi kerk1

 

  Agenda overzicht  

Komende activiteiten