Speciale kerkdienst over Maria toen en nu
zo 16 dec 2018, 10:00 uur
Locatie:
De Bron - Assen
Bijbel en geloof

Maria01Op zondag 16 december is er om 10.00 uur een kerkdienst in De Bron, Einthovenstraat 28 over Maria. Muzikale medewerking wordt verleend door het koor Masjaal onder leiding van Julia Zaytseva en ds. Peter van de Peppel is voorganger. Er is een keuze gemaakt uit liederen over Maria en liederen die aansluiten bij het woord moed. Een Ave Maria en Ave Verum worden uitgevoerd, maar ook Let it Be van de Beatles en Something Inside So Strong van Labi Siffre.
Naast muziek zijn er andere creatieve uitingen die te maken hebben met het thema, zoals schilderijen, foto’s en poëzie. Op deze gevarieerde manier komt het thema tot leven en staan we stil bij een moedige vrouw uit de bijbelse tijd, maar ook bij wat vrouwen in deze tijd meemaken en hoe ze zich staande houden.

Contact informatie

Naam: