Jeugdraad

logoJeugdraad.pngDe jeugdraad van de Protestantse Gemeente Assen werkt wijkoverstijgend en wil graag verbindend zijn. We richten ons op de mens en maatschappij en met de nadruk op de christelijke identiteit.Een belangrijke doelstelling van de Jeugdraad is, om binnen de Protestantse Gemeente Assen 'er te zijn voor de jongeren' onder meer door het scheppen van goede condities voor de uitoefening van het jeugdwerk en het organiseren van gezamenlijke activiteiten.

De doelgroep bestaat uit jongeren van 12-20 jaar. Binnen de wijkgemeentes wil de jeugdraad graag ondersteunen daar waar dat mogelijk is. We willen graag een klankbord zijn voor jeugdactiviteiten binnen de wijkgemeentes en waar nodig kunnen we (mede)financieren.

De jeugdraad organiseert de wijkoverstijgende activiteiten. Hierbij valt te denken aan een jaarlijkse gezamenlijke jeugddienst die roulerend wordt georganiseerd door één van de wijkgemeentes. Ook activiteiten die gericht zijn op saamhorigheid en samenwerking tussen de jeugd van de verschillende wijkgemeentes kunnen (mede) worden georganiseerd door de jeugdraad.

Samenstelling

De leden van de jeugdraad per 1 juli 2018 zijn:

Voorzitter: Geert Warris

Penningmeester : Jolanda Duker

namens De Drieklank Diedrik Pepping Jeugdouderling

Roelof Westerhof Jeugddiaken

namens de Jozefkerk Wilma Pol Scriba Jozefkerk

namens Vredenoord Frans Hellinga Jeugdouderling

Via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je ons bereiken of via de jeugdouderlingen van de wijkgemeentes.

U kunt de statuten en het beleidsplan van de jeugdaad via onderstaande links downloaden:

Statuten Jeugdraad, versie 1.1

Beleidsplan Jeugdraad, versie 1.1