s5 logo

Informatie over de campagne ‘Wat Geeft Het!’

2024 03 01WGH logo DiaconieUw toezegging digitaal doorgeven

Wat Geeft Het!’ Van lokale hulp tot wereldwijde impact: samen bouwen we aan een betere toekomst voor iedereen.

De campagne Wat Geeft Het!’ is de geldwervingsactie 2024 van de diaconie van de Protestantse Kerk Assen. Dit jaar organiseert de diaconie de geldwervingsactie voor het eerst zelfstandig.

Meer informatie over de campagne treft u op de website www.watgeefthet.nl

U kunt digitaal toezeggen voor de campagne Wat Geeft Het!’. Gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is op het Kerkelijk Bureau hebben een e-mail ontvangen met het registratienummer waarmee ze kunnen inloggen.

Heeft u geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met het Kerkelijk Bureau om uw e-mailadres door te geven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

U kunt uw digitale toezegging invullen op deze website met het toezeggingsformulier. Om te kunnen inloggen moet u gebruik maken van de inlogcode die in de e-mail of op het toezeggingsformulier vermeld staat. U kunt uw toezegging eventueel gelijk voldoen met iDEAL.

We stellen het erg op prijs als u van deze mogelijkheid gebruik maak, want digitaal toezeggen scheelt het Kerkelijk Bureau veel tijd en papier.

Mogen wij op uw toezegging rekenen?

Anbi Gegevens Kerk                                                                                                        Login/Log uit
Anbi Gegevens Diaconie Webmail
Protestantse Kerk in Nederland Privacyverklaring